Anke Bisschops (1951)

Bisschops

reg.nr.: 0056

Katholieke supervisor met ruime werkervaring aan de Faculteit Katholieke Theologie, al waar zij supervisie en cursussen ‘Communicatie en Leiderschap’ verzorgt. Ook werkt zij als coach van groepen religieuzen en geeft zij incidenteel begeleiding en trainingen op het gebied van communicatie en conflicthantering.

kerkelijke richting
katholiek
werk
Tilburg School of Catholic Theology
werksoort
pastoraal psycholoog en supervisor
werkervaring
Naast mijn werk aan de Faculteit Katholieke Theologie van de Universiteit Tilburg, waar ik supervisie en cursussen ‘Communicatie en Leiderschap’ verzorg, heb ik een eigen praktijk voor supervisie, training en coaching. Ik begeleid zowel individuen als groepen (o.a. religieuzen, pastores teams, parochie-/gemeentebesturen en pastoraatsgroepen, enz.). Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van teamvorming, teamvaardigheden, communicatie en conflicthantering.
beschikbaarheid
twee á drie dagen per week
specifieke kennis
klinische psychologie (PRI benadering van Ingeborg Bosch), conflicthantering, leiderschap, spiritualiteit, groepsdynamiek. Omdat ik een achtergrond heb als psycholoog en als supervisor en mij daarnaast heb bekwaamd als coach en trainer, kan ik maatwerk leveren dat is toegesneden op de behoeften en de vragen van de cliënt of groep. Al naar gelang wat nodig of gewenst is, ga ik meer supervisorisch, coachend of therapeutisch te werk.
stijl
veilig en confronterend; helder en stimulerend; sfeer van rust en vertrouwen
gewaardeerd om
kennis, betrokkenheid, humor, aanvoelingsvermogen en voortvarende aanpak
kosten
€ 80,-
adres
Pastoor van Soevershemstraat 18, 6525 SW Nijmegen
contact
(024) 355 02 34, info@ankebisschops.nl, www.ankebisschops.nl